Hoe werkt het ?

G FUEL is een natuurlijke Energie Drink Formule gecreëerd door Gamma Labs met als doel om een 100% natuurlijke en gezonde variant te ontwikkelen voor de met suiker overladen energie drankjes. Het resultaat is een product dat geschikt is voor de veeleisende en hectische maatschappij van vandaag. De eerste gebruiker van G FUEL was een eSports atleet die zocht naar directe energie, meer focus en uithoudingsvermogen, maar dan zonder de toxische chemicaliën die in de verslavende energie drankjes gebruikt worden. Ondertussen zijn er vele eSports, maar ook andere atleten en professionals die vertrouwen op G FUEL om hun prestaties op peil te houden.

Het is Gamma Labs gelukt om de code te kraken en de perfecte energie drank te produceren en het is zelfs beter dan verwacht. G FUEL is schoon en zonder toegevoegde chemicaliën en is lekker en verassend. Volledig transparant want het enige dat je hoeft te doen is het vermengen met kraanwater.

Er zijn twee soorten G FUEL verkrijgbaar. De grote potten met 40 porties, die zijn voorzien van cafeine. De potten van 30 porties bevatten geen cafeine en zijn bedoeld om je lichaam te hydrateren. In alle potten zit een maatschepje waarmee je de perfecte portie G FUEL in een handomdraai maakt.

De G FUEL shakers zijn de perfecte maatjes voor een portie G FUEL en kunnen overal mee naartoe genomen worden. Daarnaast laat je de wereld zien dat je presteren meer dan serieus neemt.

 

MAKE IT

Pak een shaker, vul deze met een maatschep (met elke pot meegeleverd) G FUEL, en vul deze daarna met zuiver kraanwater. Zo ben je al op de helft van je prestatie.

SHAKE IT

Shake that Shaker like a Polaroid picture (ongeveer 5 tot 10 seconden)!

TAKE IT

You did it ! Je hebt zojuist je eigen G FUEL gemaakt. Nu drinken en hop aan de slag. Be somebody !

Hoe lang duurt het voordat G FUEL werkt ?

Nadat je een volledige portie G FUEL op hebt duurt het zo’n 10 tot 15 minuten voor het gewenste effect er is. Afhankelijk van hoeveel porties je neemt (begin met 1) kan je vernieuwde energie niveau tot wel 4 tot 6 uur duren ! En het beste deel.. zonder de gebruikelijke crash die je krijgt bij de met suiker overladen energie drankjes.

Hoeveel porties zitten er in een enkele TUB ?

G FUEL Energy Drink Formula is beschikbaar in 40 portie potten (1 maatschep = 1 portie) en 30 portie potten. De maatschep die je bij elke pot G FUEL geleverd krijgt is ontworpen voor de top van een water fles of Shaker Cup. Elke maatschep heeft ongeveer de inhoud van een eetlepel. Zonder te knoeien en zonder te verspillen maak je altijd de perfecte G FUEL mix.