Wat is GFUEL ?

KEEPIN’ IT REAL (HEALTHY)
Je lichaam is een tempel, geen prullenbak. Dat is precies de reden waarom we zoveel aandacht hebben besteed aan de G FUEL formule.
BANG FOR YOUR BUCK
40 porties in een pot, iets meer dan 1 euro per portie voor een halve liter.
FLAVORS ON FLAVORS
Met meerdere verkrijgbare smaken zit er altijd wel iets tussen dat je zal bevallen. Er worden constant nieuwe smaken ontwikkeld en we zullen er voor zorgen dat er meer en meer smaken verkrijgbaar zullen zijn.
YOU’RE IN CONTROL
Lange dag ? Tijd voor een dubbele portie ? Of juist maar een halve ! Jij bent de baas. Drink wat je nodig hebt en bewaar de rest in de koelkast.

Hoe Smaakt G FUEL?

Elke smaak is heerlijk, zoet en uniek. En omdat iedereen zijn eigen voorkeur heeft voor smaak zijn er verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. De smaak keuze zal over tijd alleen maar toenemen.

IS G FUEL duurder dan andere ENERGie DRankjes?

We zetten hier even ons nerd brilletje op. Ook al kost een pot G FUEL meer dan een enkel blikje van een concurrent, je krijgt hierbij 40 porties van een halve liter ! Dat komt neer op ongeveer 1 euro per portie. Andere merk drankjes kosten dit minimaal en als je pech hebt betaal je het driedubbele. Daarnaast kun je G FUEL drinken zonder je zorgen te hoeven maken over de bijkomstige effecten die je hebt met andere suikerhoudende energie drankjes.

HOe staat G FUEL in verhouding tot suikerhoudende energie drankjes?

Grappig dat je dat vraagt ! De verschillen zijn tussen beiden zijn namelijk dag en nacht. Er van uit gaand dat je met energie houdende drankjes alle kanten op schiet en van boven naar beneden, geeft G FUEL je een veel constantere energie toevoer. Er is geen uitgeput gevoel aan het eind en je crasht niet voortijdig zodat je afgaat voor al je vrienden. G FUEL mix je met schoon kraan water en voorziet je van uren aan goede energie. Het is sterk genoeg voor de serieuze boost en focus, en gezond genoeg om je dagelijkse bakje koffie te vervangen.