FORMULE VOOR SUCCES

0
Total carbs

Van de 7 gram die er in elke scoop zitten, zijn 5 gram carbs, oftewel koolhydraten.

0
Vitamins

10 verschillende vitamines, waaronder B6, B12, C en E.

0
Calories

Slechts 25 calorieën per portie !

G FUEL zorgt ervoor dat je lichaam niet leeg loopt en is een gezonde vervanger voor de met suiker overladen energie drankjes. G FUEL hersteld niet alleen je lichaam, maar ook het krachtigste orgaan dat we bezitten, ons brein. Het is een logisch gevolg van de gebruikte ingrediënten. En alsof dat alles nog niet genoeg was is het ons gelukt om 19 verschillende fruitsoorten per portie toe te voegen !

Ben je geen fan van cafeine ? No worries, we hebben aan je gedacht. Onze Hydration lijn geeft je het beste van G FUEL, maar dan zonder de cafeine. De Hydration lijn is vrij van het stimulerende effect van cafeine en bevat elektrolyten om je lichaam te hydrateren. De G FUEL Hydration lijn zitten bomvol vitamines waardoor je die suffe vitamine supplementen die je op elke straathoek kunt kopen niet nodig hebt. G FUEL Hydration heeft al gewonnen voordat het dekseltje van het potje komt.

HOEVEEL CAFFEINE ZIT ER IN G FUEL?

Er zit in een portie G FUEL ongeveer net zoveel cafeine als in een flinke bak koffie (150 mg per portie). Ben je gevoelig voor cafeine, kijk dan eens naar onze G FUEL Hydration lijn!

HOEVEEL SUIKER ZIT ER IN G FUEL?

Zero, zilch, nada – er zit absoluut geen suiker in G FUEL.

ZIJN DE PRODUCEN FDA GOEDGEKEURD?

G FUEL Energy Drink Formula is een natuurlijke supplement, geen drug. Anders dan medicatie en drugs, die wel een goedkeuring moeten hebben van de ‘Food and Drug Administration’ (FDA), hoeven dieet supplementen GEEN FDA goedkeuring te hebben. Maar we kunnen je gerust stellen want G FUEL is geproduceerd in een FDA faciliteit en is 100% FDA complementair. Deze faciliteiten worden doorlopend geïnspecteerd door  de United States FDA.

EU FORMULe variant

Om de EU substantie/label/ingrediënten samenstelling te waarborgen zijn de tubes die we aanbieden voorzien van ingrediënten die binnen de handelsregels van de E.U. vallen. De G FUEL formule is aangepast zodat je zeker weet dat de G FUEL producten die wij leveren aan alle E.U. reglementen voldoen. Hieronder staan de details.

  • Verwijderd: Velvet Bean Extract, Tooth Clubmoss Aerial Parts Extract, Bacopa Leaf Extract
  • Updated: Vitamin B12 (425mcg → 10mcg), Caffeine (150mg → 140mg)