ForeGames online

Voor alle vragen die te maken hebben met de website, de producten die er op staan of de bestelling die u heeft geplaatst kunt u bereiken via een persoonlijk bericht op Facebook of door evt. ons e-mail adres gebruiken:

e-mail: breda@foregames.nl

Zie onze algemene voorwaarden voor vragen met betrekking tot levering en voorwaarden voor garantie. ForeGames Breda geld tevens als service punt voor de artikelen die via foregames.nl zijn aangekocht. (in de winkel, vanwege drukte liever niet telefonisch)ForeGames Breda Videogame Megastore

ForeGames Breda is gelegen in de binnenstad van Breda en is zowel met de auto, de fiets en te voet goed te bereiken. De winkel is een van de grootste van het land en zit naast de Albert Hein waar zich tevens de dichtsbijzijnde parkeergarage bevind, parkeergarage de Barones. Je neemt met de lift naar beneden en als je de Albert Hein uit stapt ga je rechts af en is het de tweede winkel aan de rechterkant.

Kom je met het openbaar vervoer dan kun je het beste de bus nemen naar de "nieuwe haven". Hier komen verschillende diensten en meerdere malen per uur. Vanaf Breda Centraal station is het ongeveer 10 minuten lopen naar de winkel. Je loopt dan door het park en aan het einde van het groen ga je links af en aan het eind (waar het standbeeld staat met paard en ruiter) ga je meteen rechts. Loop door totdat je de pin automaten passeert en daarna ben je meteen bij de winkel.

Voor vragen die je direct aan een medewerker van ForeGames wilt stellen kun je onderstaande info gebruiken.

email: breda@foregames.nl
of tel: 076-5151767
Nieuwstraat 31
4811WV Breda