Kingdom Hearts

9 februari 2017
Iedereen die ooit de games Kingdom Hearts 1 of 2 hebben gespeeld weten dat er een verhoogde kans is om met het virus besmet te worden.
Kingdom Hearts is de perfecte mix tussen role playing en Disney, de games zijn mooi, geloofwaardig en zijn toegankelijk. Daarnaast bezitten de games de nodige diepgang waardoor het spelen ervan zelden saai wordt.
De vele fans die deze serie aan zich heeft weten te binden wachten al jaren met smart op het echte nieuwe deel, Kingdom Hearts III. En ook al zal deze game zeer waarschijnlijk pas in 2018 verschijnen, Kingdom Hearts leeft op dit moment als nooit tevoren. Met de release onlangs van Kingdom Hearts 2.8 op PlayStation 4 heeft Square het balletje opgeworpen naar de release van Kingdom Hearts 1 & 2 remaster die samen in een pakket voor PlayStation 4 in maart zal verschijnen. Allemaal in aanloop naar het grote Kingdom Hearts 3. Ooit zal die moeten verschijnen, we zullen er geduldig op moeten wachten.
Tot die tijd, heb je deel 1 en 2 niet eerder gespeeld, dan is deze aanstaande release wat ons betreft een no-brainer. Laat je betoveren door Mickey, Sora, Goofy en Donald in verschillende werelden van Disney die zo uit een Disney film gehaald lijken. Heb je de games al eerder gespeeld dan weet je precies wat je te wachten staat en kun je de game opnieuw beleven ondergedompeld in een PlayStation 4 sausje.
Naast de aankomende game release zullen er begin deze zomer enkele figuurtjes van Pop Figures uit het Kingdom Hearts universum verschijnen. Om te verzamelen, of gewoon om leuk neer te zetten. In twee formaten. Pop origineel, en Pop sleutelhanger.
Wij krijgen nooit genoeg van Kingdom Hearts, en met deze nieuwe items gaan we weer vele vriendjes en vriendinnetjes blij maken. Voor het gemak hebben we alle games en items hieronder voor jullie samen gezet.