Call of Duty Infinite Warfare voor €19,99

2 mei 2017
Dat we allemaal blij zijn dat de serie terug gaat naar de Tweede Wereldoorlog is duidelijk. Het internet staat bol van voornamelijk positive reacties over deze keuze want de weg die de serie is ingeslagen met toekomstige elementen in recente versies is wat doorgeslagen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de nieuwere games slecht zijn, helemaal niet zelfs. Buiten Call of Duty Ghost om (wat een draak van een campfest is) kent de serie meer dan respectabele uitingen met Modern Warfare en Black Ops als basis.

Zijn we bij de zin en het nut van deze nieuws update gekomen. Afgelopen jaar is Call of Duty: Infinite Warfare uitgekomen, en ondanks dat Activision wil doen geloven dat de game goed verkocht is, kunnen we zeggen dat ons gevoel hierover anders is. De serie kent een dieptepunt in sales, en Activision heeft wat te bewijzen met Call of Duty: World War II. Daarom doet het ons deugt te kunnen melden dat je die laatste game uit de serie, Infinite Warfare, vanaf nu voor een hele scherpe prijs kunt kopen.

De PlayStation 4 en Xbox One versies zijn €19,99.

Kijk, en voor die prijs is elke goede game de moeite waard. Dan is een aanschaf om enkel en alleen de single-player te spelen al goed, en is het multi-player aspect een extraatje.