Snes Mini Classic lever status update

30 september 2017
De eerste levering Snes Mini consoles ligt achter ons en we hebben behoorlijke aantallen aan iedereen uit kunnen leveren. Een volgende levering wordt verwacht in week 42, heb je nog geen unit ontvangen dan gaat jouw reservering automatisch door naar de tweede ronde.
We willen iedereen vragen geduldig af te wachten, dan ontvang je vanzelf zo'n coole 90's console aan de deur. Een reservering kan op ieder moment geannuleerd worden. Gebruik daarvoor het mail adres onder aan onze website en vermeld jouw reserveer nummer en vermeld dat je een reservering wilt annuleren. Dan verdwijnt het reserveer nummer volledig en gaat de slot door naar de volgende persoon. Een annulering kan niet meer ongedaan gemaakt worden.
Over het verzenden van Snes Mini consoles. Weet dat wij deze prachtige kleine snoepjes niet klakkeloos versturen zonder omdoos met een post sticker op de originele doos gemikt. Elke post verzending wordt door ons zorgvuldig verzorgt zodat je een apparaat ontvangt die je niet alleen fijn kunt gebruiken, maar die je ook met trots op een nette manier tentoon kunt stellen.
Einde berichtgeving levering Snes Mini. We hebben 1/3 van alle reserveringen uitgeleverd, de rest volgt zonder tegenbericht vanzelf. Geduld hebben is het enige dat we van jullie vragen dan komt alles goed. Voorlopig hebben we daarom ook nog geen units voor losse verkoop.

Groetjes FGms