Betaalbare old school Sonic beeldjes

11 november 2017
ForeGames levert al sinds jaar en dag statues van First4Figures aan gamers in Nederland, maar ook wereldwijd. First4Figures, voor de mensen die het bedrijf nog niet kennen, maakt beelden in nauw overleg met de eigenaar van een licentie en maakt uiteindelijk pas een beeld als iedereen tevreden is met het uiteindelijke resultaat.
Waar F4F in het verleden alleen handgemaakte beelden produceerde die vaak jaren op zich lieten wachten, heeft het bedrijf onlangs een draai gemaakt richting de massa. En denk nou niet dat het betekend dat er minder op kwaliteit gelet wordt, in tegendeel zelfs. Ook de massa producten worden met de uiterste zorg vervaardigd maar zijn gemaakt van pvc (plastic) waardoor deze beelden voor een groter publiek geschikt zijn.
Kijk naar deze Sonic beelden. deze zijn gaaf en zetten je met een blik terug naar 1992 toen je voor het eerst met Sonic kennis hebt gemaakt.
Oudere gamers zullen in hun nopjes zijn met hoe beide beelden er uit zien, Sonic is iconisch vereeuwigd met dat eigenwijze vingertje in de lucht, of al rennend op zoek naar Dr. Robotnik.
Beide statues zijn te reserveren en verschijnen in de lente van 2018.