Het einde van een stenen tijdperk

1 februari 2018

Belangrijke huishoudelijke mededeling:

Het is met pijn in ons hart te moeten vermelden dat we (voorlopig) zullen stoppen met de winkel in de binnenstad van Breda. We willen nadrukkelijk vermelden dat we niet stoppen als bedrijf, maar wel als fysieke winkel op de huidige locatie.

We lanceren binnenkort een hele nieuwe webshop waar momenteel hard aan gewerkt wordt. Daarop zal het niet alleen makkelijker zijn om producten te vinden en te bestellen, maar krijgen we versterking van nieuwe FGms teamleden waaronder Retroman. Een gast met flair en style, maar meer daarover binnenkort.

 

Voor nu:

De winkel gaat sluiten maar is nog geopend tot en met zaterdag 3 februari 17H00. Daarna gaan de deuren op deze locatie voorgoed dicht.

Tijdens deze laatste dagen krijg je van ons 15% korting op alle games, en 25% korting op alle merchandise. Daarmee kun je tijdens het afscheid nemen eventueel ook aantrekkelijk shoppen.

 

Met alleen de webshop gaan we scherper op prijs, plaatsen we meer content om te ontdekken, en voegen we nog meer artikelen toe. We blijven ons richten op alles wat met gaming te maken heeft, maar koppelen dat uiteraard met de service die je van ons gewent bent in de winkel.

 

Tegoedbonnen:

Iedereen met een tegoedbon kan deze de komende dagen gewoon blijven besteden (de korting vervalt dan wel). Op een later tijdstip kunnen bonnen die nog niet verlopen zijn naar ons toegestuurd worden zodat deze omgezet kunnen kunnen worden naar online FGms digitaal tegoed.

 

Het eind:

Dit is voor ons een voorlopig eind wat betreft een gespecialiseerde winkel in videogames. De laatste jaren hebben enkele grote namen binnen de industrie niet alleen steeds meer macht naar zich toegetrokken, maar zijn consumenten ook steeds meer online gaan shoppen. Begrijpelijk, want daar heb je geen last van een loeiende storm die je haar door de war waait, natte sneeuw dat in je gezicht klettert, en hoef je geen parkeergeld te betalen waar je op leeg loopt. Daarnaast kost het ook niet allemaal niet zoveel tijd om de stad te bezoeken en zijn er steeds meer mogelijkheden om content direct bij Sony, Nintendo en Microsoft direct af te nemen. Stuk voor stuk factoren waardoor je gemakkelijker online winkelt en daar gaat onze focus heen.

 

Dit is een voorlopig eind omdat je nooit weet hoe het loopt. Maar voor nu eindigt de winkel. We willen iedereen die wel eens bij ons gewinkeld heeft, en elke gamer die keihard vaste klant bij ons is hartelijk en oprecht bedanken voor al de mooie jaren. Vanaf 1993 bij Replay Videogames, tot en met het ForeGames van nu, het was een behoorlijke rollercoaster ride.

 

We hopen je natuurlijk terug te zien op het vernieuwde FGms.nl zodra de nieuwe webshop up and running is. Jullie zijn daar net zo van harte welkom als in de winkel, en we zullen daar als team ForeGames voor je klaar staan. Niet alleen wij, maar ook Retroman, die stond erop ons een handje te willen helpen.

 

Dit is het einde voor nu. 

Dank jullie wel en tot ziens op het nieuwe  www.FGms.nl