Geen artikelen

8 februari 2018
Het afsluiten van ons stenen tijdperk zit er op. De winkel aan de Korte Brugstraat is leeg opgeleverd en voor ons eindigt daarmee een lange periode van retail aanwezigheid. We hebben lopende zaken met iedereen zo goed als we kunnen afgesloten, maar als er dingen zijn die nog lopen, neem voorlopig contact met ons op via Facebook. We hebben alles met iedereen zoals het hoort netjes afgerond voordat we besloten ons huur contract niet te verlengen. Veel annuleringen gehad voor Snes Mini omdat we deze niet allemaal uit konden leveren, maar ook dat is allemaal teruggeboekt en opgelost.

We krijgen vaak de vraag waarom we eigenlijk gestopt zijn met de winkel, het was toch best wel druk! Het antwoord daarop is eigenlijk heel eenvoudig, de huren (voor de binnenstad) zijn veel te hoog waardoor het niet mogelijk is voor ons om een winkel te runnen met de voorwaarden die wij stellen. Dat betekend veel klant contact, hoge inruil waarden voor je spullen, en een goede afwikkeling bij problemen of defecten. Na 18 jaar retail ervaring kun je wel zeggen dat we niet de eerste de beste partij zijn als het aankomt op het vormen van een mening van de situatie, maar het probleem is dat de verhurende partijen niet willen horen wat je te zeggen hebt, en de boel liever laten klappen dan de realiteit te accepteren. Voor het pand aan de Korte Brugstraat in Breda hadden we een tijdelijk huur contract dat afliep op 31 januari, in de vier maanden dat we daar gezeten hebben hebben we het met vlagen heel erg druk, en op momenten heel erg rustig gehad (storm en regen), maar alles samengevat kun je zeggen dat we niet het risico aandurfden om een langdurig nieuw contract te ondertekenen. Niet voor die vraagprijzen aan huur.
Voor nu iedereen bedankt voor de afgelopen jaren. Mocht je je niet op je gemak voelen bij een van onze concurrenten, of voel je je ronduit in de maling genomen met inruil prijzen, kom dan gewoon digitaal naar ons.

We hopen jullie terug te zien op onze nieuwe webshop, en voor nu verdwijnen we even in .. 'the Twilight-Zone' tutututuuu, tot binnenkort.