FAQ

kan ik mijn bestelling snel verwachten ?

Yep, elke bestelling wordt vaak al dezelfde dag verwerkt en de volgende werkdag geleverd. We houden een ruime voorraad aan maar soms kan het door drukte, of door onverwachte langere levertijd vanuit GFUEL Amerika, voor komen dat er een kleine levertijd optreed. Daar zullen we je over informeren en e.v.t. een alternatief aanbieden. In 99,9383% van de gevallen heb je een bestelling al de volgende werkdag in huis als je voor 16h00 besteld.

zit er garantie op GFUEL producten ?

Jazeker, je krijgt wettelijke garantie op de levering van het bestelde artikel. Dat wil zeggen dat je er vanuit kunt gaan dat het bestelde artikel overeenkomt met het te ontvangen artikel. Komt een van onze potten beschadigd aan, neem dan dezelfde dag nog contact met ons op. We garanderen een solide verpakking en bezorging die altijd van een track trace code voorzien zal zijn. Mocht er onverhoopt een artikel defect aan komen dan maken wij er werk van richting de vervoerder en ontvang je van ons kosteloos een vervangend artikel.

Mijn bestelling is nooit aangekomen !

Je krijgt van ons bij elke bestelling een verzendbewijs, houd er rekening mee dat het soms even kan duren voordat een verzend nummer actief is. Is een bestelling na een paar dagen (3 werkdagen) alsnog niet binnen, neem dan contact met ons op zodat we kunnen zien wat er aan de hand is zodat we het op kunnen lossen. Wat er ook gebeurd, we staan altijd klaar om alles naar tevredenheid op te lossen.

KAN ik een pot GFUEL RUILEN ?

Helaas niet. G FUEL is een voedingsmiddel en zodra deze bij een consument is geweest kan deze niet geruild worden. We leveren de potten direct vanuit G FUEL Amerika waardoor we de inhoud kunnen garanderen. We mogen en kunnen het risico niet nemen dat er een pot retour komt die misschien voorzien is van andere inhoud of waar iets mee gedaan is. Zo waarborgen we de kwaliteit voor jou en voor GFUEL en krijg je van ons de zekerheid dat je nooit een voeding supplement toegestuurd krijgt die niet vertrouwd is.